Biobolt Eger - hírek, akciók

Iratkozzon fel a Vitál Centrum biobolt hírlevelére, hogy Ön se maradjon le a biobolt legfrissebb híreiről, akcióiról!

» Feliratkozom

Facebook

Méregtelenítő tapasz a méregtelenítés kényelmes lehetősége

 

Ahogy nő bennünk az igény, hogy felelősséget vállaljunk saját egészségünkért, szervezetünk tisztán tartásának fontossága is egyre nyilvánvalóbbá válik számunkra.

Létfontosságú visszaállítanunk gyakorta kimerülő immunrendszerünk természetes egyensúlyi állapotát, hogy aztán újult erővel láthassa el életmentő tevékenységét!

Évszázados tapasztalatok a méregtelenítésben

A keleti orvoslásban évszázadok óta úgy tartják, hogy a nap folyamán a mérgek lefelé vándorolnak testünkben. Ezután létfontosságú szerveink „letétbe helyezik” őket, például a lábfejünkbe.

A keleti gyógyítók azt is pontosan tudják, hogy a mérgek felhalmozódása számos degeneratív betegség kialakulását idézi elő!

Például a fájdalmas reuma és arthritis kiváltó oka nem más, mint az ízületekben felgyülemlő savas folyadék.

Úgy tartja egy ázsiai mondás, hogy az öregedés a lábfejünkből indul ki.

A keleti reflexológiában lábfejünkön (melyet „második szív”-ként is emlegetnek), minden főbb szervünk leképeződése megtalálható a talpunkon elhelyezkedő több mint 60 akupunktúrás pont formájában.

A lábfej felső harmada általában a testünk felső harmadában, az ív a test közepén, a sarok pedig a test alsó harmadában található szervekhez tartozik.

Nem is olyan régen a talppárnákhoz csak Ázsiában lehetett hozzájutni, ahol havonta több mint 10 milliót adnak el belőlük!

Detox Patch méregtelenítő tapasz a modern technológia hatékonyságával

A Detox Patch kifejlesztői – ötvözve a tradicionális gyógyászatot a modern technológia vívmányaival – gondosan kiválasztottak 14 gyógynövényt és gyógyító összetevőt, melyek segítenek a toxikus elváltozások enyhítésében és megszüntetésében.

Sokan elámultak már azon, hogy mennyire hatékony a Detox Patch a helyi fájdalmak csillapításában, valamint a stressz és a szorongás tüneteinek oldásában!

Mi biztosítja a Detox Patch méregtelenítő tapasz jótékony hatását?

Detox Patch a nyugati piac igényeihez igazítva, minőségi összetételben és csomagolásban már nálunk is kapható. Az ősi bölcsesség és a modern technika boldog házassága ez.

Ma már világszerte milliók és milliók élvezhetik a fantasztikus talppárnák jótékony hatásait!

A Detox Patch annak köszönheti népszerűségét, hogy segíti szervezetünket a kimerültség leküzdésében, a keringés élénkítésében, az anyagcsere fokozásában és az alvás minőségének javításában.

Csökkenti a helyi fájdalmakat, eltávolítja a mérgeket, növeli az energiaszintet!

Akkor fejti ki a hatását, amikor Ön alszik

Szervezetünkben számos forrásból származó toxinok halmozódnak fel. Ezek származhatnak többek között kémiai rovarirtó szerekből, melyek esetleg ételünkbe kerülnek, a szennyezett levegőből, melyet belélegzünk, a nem kellően tiszta vízből, amit megiszunk, és okozhatják a modern, zaklatott életvitelből adódó stresszreakciók is.

Az ember már több millió toxint hozott létre, és több ezer kerül kereskedelmi forgalomba nap mint nap!

A toxinok fogyasztásának következménye gyakran gyengeség, betegség és fájdalmak. Hogy egészségünket megőrizzük, nagyon fontos a mérgek rendszeres eltávolítása szervezetünkből.

Szervezetünk méregtelítésének számtalan módja létezik.

Használhatunk vény nélkül kapható növényi méregtelenítőket, de akár böjtölhetünk vagy diétázhatunk is, étrend-kiegészítők és gyógyszerek szedésével kiegészítve.

Szakember irányítása mellett mindezek rendkívül hasznosak lehetnek.

A legnehezebben eltávolítható toxinok azonban éppen azok, melyek megtapadnak szöveteinkben (többek között a nehézfémek, a vízből származó arzén, higany, ólom, platina stb.).

A kelátképzés az amalgám fogtömésekből és a halfogyasztásból származó higany-, valamint az arzén- és ólomtoxicitás szint csökkentésének egyik lehetséges módja. Ám ennél jóval egyszerűbben és hatékonyabban is méregteleníthetjük szervezetünket, méghozzá a talpunkon keresztül.

Mivel a Detox Patch méregtelenítő tapasz helyileg alkalmazandó, nem kell aggódni az esetleges mellékhatások miatt. A nemkívánatos anyagokat azonban eltávolítja!

Mindez a Detox Patch első használatakor nyilvánvalóvá válik. Ha éjszakára helyezzük fel a tapaszok segítségével, melyeket minden megrendeléssel egy időben szállítunk, reggelre a fehér, száraz párnácskák sötétbarnára vagy feketére színeződnek és benedvesednek, sőt olykor rossz szagúvá is válnak.

A Detox Patch méregtelenítő tapasz könnyű, szelíd, természetes tisztítást kínál

Minden egyes Detox Patch könnyen eltávolítható tapasszal van ellátva, hogy közvetlenül a bőrre rögzíthessük.

A méregtelenítő tapasz alkalmazható fájdalmas, egészségileg problémás testtájékon, hogy eltávolítsa a mérgeket arról a területről. Egyidejűleg azonban a talpon is alkalmazni kell, hogy a maximális tisztító hatást elérjük.

Egyéntől függően ez az időszak két-három naptól két-három hétig terjedhet, súlyosabb betegség vagy toxikus állapot esetén azonban akár még ennél is tovább.

Az eredményt saját szemünkkel láthatjuk, amikor másnap reggel megnézzük a talppárnákat!

Ahogy a talppárnák felmelegszenek, bőrünk pórusai kitágulnak, lehetővé téve a felgyülemlett mérgek távozását a vérből és a nyirokrendszerekből az ozmotikus nyomás alatt álló bőrön keresztül.

A talppárnácskákat bármikor viselhetjük, de a legmegfelelőbb időszak rá az éjszaka. Szemproblémák esetén helyezzük a fülünk mögé, illetve a halántékra, de közvetlenül a szemünkre soha.

Sebekre és horzsolásokra helyezve (kivéve a vágott sebeket és a szemsérüléseket) a párnák csökkentik a gyulladást és a fájdalmat!

Hogyan használjuk a Detox Patch méregtelenítő tapaszt?

  1. Helyezzük a párnát szöveges felével a ragasztószalag fölé!
  2. A Detox Patch a ragasztószalag közepén helyezkedjen el!
  3. Határozott mozdulattal nyomjuk a Detox Patch-et a talpunkra vagy a fájó testrészre!
  4. Ne használjuk a Detox Patch-et, ha a csomagolása nyitott vagy sérült!
  5. Ha már kibontottuk, a Detox Patch-et fel kell használni!
  6. Gyermekektől tartsuk távol!
  7. Kizárólag külsőleg használható!
  8. Ne használjuk sérült bőrfelületen vagy sebeken!

Egy doboz 12 darab Detox Patch-et tartalmaz.

Az alábbi gondosan kiválasztott növényi összetevőkben rejlik a Detox Patch kiválósága:

SZERVES AGARICUS GOMBA

Beta Flucant tartalmaz, mely fontos szerepet tölt be a rákos sejtek szabályozásában. Rendkívül jó hatással van azimmunrendszer működésére és a méregtelenítő folyamatokra.

TURMALIN

Természetéből adódóan távoli infravörös fényt bocsát ki, ami mélyen relaxáló hatású.

SZIBÉRIAI GINSZENG

Elősegíti az egészséges anyagcsere-működést. Különösen a nyiroksejtekre van kedvező hatása, illetve javítja a tüdő munkájának hatékonyságát, és növeli az oxigén felhasználást.

SAURURUS CHENENSIS

Antioxidáns.

ACHYRANTIS GYÖKÉR

Javítja a vérkeringést.

PERLIT

Növeli az anyagok folyékonyságát és felszívódó képességét.

PLATICODON GRANDIFLOUM

Védi a tüdőt és a torkot.

MOKCHO POR

Infravörös fényt sugároz.

MUGWART KIVONAT

Jól hat idegesség, álmatlanság ellen, serkenti a máj- és emésztési funkciókat.

LOGWART KIVONAT

Serkenti a testnedvek kiválasztását.

FAECET, BAMBUSZNEDV, EUKALIPTUSZNEDV

E három finomított fából származó összetevő a lehető legjobb természetes, kíméletes, de hatékony méregtelenítő, amely sterilizáló hatást is nyújt.

A méregtelenítő tapasz álati eredetű anyagokat nem tartalmaz!

E különleges összetevők hatása valóban csodálatos...

A Detox Patch a lehető legjobb természetes tisztító, méregtelenítő, fájdalomcsillapító és stresszoldó formula, amit Önnek is ki kell próbálnia!

vissza