2025.03.08.
A kollagén egy fontos fehérje. Bőven megtalálható testünkben, különösen a bőrben, csontokban és porcokban.
Noha a hagyományos ételek, mint a csontleves vagy a kocsonya, kollagénforrások lehetnek, a bennük lévő kollagén nehezen emészthető. A szervezetnek először peptidekre, majd aminosavakra kell bontania, hogy hasznosítani tudja.
A GAL marhakollagén termékben a kollagén már eleve peptidek formájában, előemésztve (hidrolizálva) van jelen, ezáltal könnyebben felszívódik, és kíméli az emésztőrendszert.
A hidrolizált marhakollagén peptid segítheti a bőr rugalmasságának megőrzését és az ízületek egészséges működését.
Napi 10g (1 púpozott evőkanál) fogyasztása javasolt naponta egyszer vagy akár kétszer. Íze közel semleges, de enyhe szaga miatt érdemes narancslébe, kakaóba vagy különféle italokba keverve fogyasztani.
A GAL termékek teljes kínálata megtalálható üzletünkben, így a GAL marhakollagén peptidet is keresd a bioboltban!
Vitál Centrum Biobolt
Eger, Jókai utca 10.