Biobolt Eger - hírek, akciók

Iratkozzon fel a Vitál Centrum biobolt hírlevelére, hogy Ön se maradjon le a biobolt legfrissebb híreiről, akcióiról!

» Feliratkozom

Facebook

Előzze meg a nyári problémákat!

2015.06.29.

Előzze meg a nyári problémákat!

Ismét lezárult egy tanév, eljött a várva várt nyári szünet, amit természetesen a gyerekek vártak a legjobban.

Szülőként a nyári szünet sok fejtörést okozhat, a két és fél hónapos időszak rengeteg tervezést és szervezést igényel. Ma már szerencsére számtalan különböző típusú nyári tábor közül választhatunk, ahol gyermekeink eltölthetnek egy-egy hetet.

Az önfeledt szórakozás, bohóckodás mellett azonban veszélyek is leselkedhetnek rájuk. Fontos az elővigyázatosság, a kis vadócok szervezete ugyanis érzékenyebb, sokkal fogékonyabbak a baktériumokra, fertőzésekre.

Miért gyakoribbak a gyomor- és bélrendszeri fertőzések nyáron?

Nyáron megváltoznak a táplálkozási szokások (jégkrém, madártej stb.), a nyers tojás sárgáját tartalmazó ételek könnyebben megromolhatnak és akár szalmonellát is okozhatnak.

A nyári táborozások alatt gyermekeink nehezen viselhetik az otthoni táplálkozástól eltérő étrendet, szervezetük érzékenyen reagálhat. Emellett azt sem tudhatjuk, hogy a táborban megfelelő-e a higiénia.

A meleg időjárás kedvez a kórokozók szaporodásának. Bárkinek okozhat panaszokat a tartós meleg, de vannak különösen veszélyeztetett csoportok: a várandósok, a gyermekek és az idősek.

Az egzotikus utazásokon magasabb a gyomorfertőzések kockázata.

Vakáció kellemetlen meglepetések nélkül!

Érdemes odafigyelni a család minden tagjának egészségére! Ha a közös nyaralások alatt valaki lebetegszik, az az egész család nyaralását elronthatja.

Fontos felkészíteni szervezetünket a nyárra, és megóvnunk bélflóránk egészségét, különben a nyaralást, amiről már hetekkel, hónapokkal korábban álmodoztunk, könnyen tönkreteheti egy nem várt gyomorrontás.

Őrizze meg bélflórája egészségét!

Immunrendszerünk teljesítménye nagyban függ a bélflóra működésétől. Ha ez az érzékeny rendszer valamilyen betegség hatására megsérül, akkor védtelenebbek lehetünk.

Mi segíthet?

A betegségek megelőzése céljából érdemes napi szinten probiotikumokat fogyasztani, amelyek amellett, hogy pótolják a bélflórát, valamint óvják az emésztőrendszer és bélrendszer épségét, hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez is.

A ProbioBalance pre- és probiotikum finom, cseresznye ízű rágótabletta, melyet a gyermekek is szívesen fogyasztanak, így a család minden tagja számára tökéletes lehet.

Magas csíraszámának köszönhetően viszonylag rövid idő alatt képes a károsodott bélflóra helyreállítására.


A Probio Balance ára -az Ön törzsvásárlói kedvezményével- 8445 Ft helyett most 6350.- Ft

Keresse a bioboltban!

 

 

 

 


Forrás: www.calivita.hu

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!