Biobolt Eger - hírek, akciók

Iratkozzon fel a Vitál Centrum biobolt hírlevelére, hogy Ön se maradjon le a biobolt legfrissebb híreiről, akcióiról!

» Feliratkozom

Facebook

Dr. Lenkei Gábor ismét Egerben!

2018.08.11.

Dr. Lenkei Gábor ismét Egerben!

A teljes egészséghez vezető út - Dr. Lenkei Gábor előadása

Dr. Lenkei Gábor előadást tart Egerben, a Gárdonyi Géza Színházban szeptember 21-én, pénteken 17 órai kezdettel.

A teljes egészség nemcsak abból áll, hogy megadunk a testünknek mindent, amire szüksége van, és nem viszünk bele mérgeket és egyéb nem odaillő anyagokat – hirdeti a néptanító orvos író - ,hanem van egy nagyon erőteljes lelki oldala is. És úgy tűnik, ez a lelki oldal mindennél fontosabb.”

Az előadás témája tehát minden lényeges tényezőre kiterjed, ami érinti az egészség megmaradását és visszaszerzését.

Az előadás 2 -2,5 órás lesz szünet nélkül.

Lenkei doktor tiszteletdíjat most sem igényel, a belépő árával a szervezés költségeit állják az érdeklődők. Az egységesen 900 Ft-os jegyeket a Vitál Centrum Bioboltban lehet átvenni.

Lenkei Gábor nevéhez fűződik a vitaminkultúra meghonosítása Magyarországon. Cenzúrázott egészség című könyvének megjelenése óta (2003) folyamatosan kiáll a vitaminok létfontossága mellett.

A vitaminok észszerű és megfelelő mennyiségű használatával nem csupán, az egészségügyi problémák gyakorisága csökkenne számottevő mértékben, hanem az ezzel kapcsolatos gazdasági terheink is jelentős mértékben mérséklődnének – állítja Lenkei doktor.

A 2009-ben megalapított Jog az Egészséghez nevű Közhasznú Egyesületén keresztül az egészség egyéb fontos elemeit is népszerűsíti, mint pl. a vízfogyasztás szükségességét, és lerántja a leplet minden olyan hamis elképzelésről - mint például hogy a sófogyasztás káros – amelyekkel az embereket szédítik.

Dr. Lenkei Gábor 1986-ban diplomázott a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, és eleinte elkötelezett híve volt a gyógyszeres gyógyításnak. Később rádöbbent, hogy ő maga is, akárcsak a többi orvos, egy nagy átverés áldozata. Azóta harcol az igazságért, előadásain keresztül és könyvein keresztül.

Könyvei ingyenesen elolvashatóak weboldalán, www.drlenkei.org, előadásai, videofelvételei megnézhetőek facebook-oldalán és a YouTube-on.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!