Biobolt Eger - hírek, akciók

Iratkozzon fel a Vitál Centrum biobolt hírlevelére, hogy Ön se maradjon le a biobolt legfrissebb híreiről, akcióiról!

» Feliratkozom

Facebook

Dr. Lenkei Gábor Egerben 3.

2018.10.14.

Dr. Lenkei Gábor Egerben 3.

Az október 8-i ismételten telt házas álló vastapssal zárult előadásra való tekintettel Dr. Lenkei Gábor ismét előadást tart Egerben!!! A teljes egészséghez vezető út" címmel a Gárdonyi Géza Színházban, október 29-én, hétfőn, 17 órai kezdettel.

„A teljes egészség nem csak abból áll, hogy megadunk a testünknek mindent amire szüksége van, és nem viszünk bele mérgeket és egyéb nem odaillő anyagokat – hirdeti a néptanító orvos író, - hanem van egy nagyon erőteljes lelki oldala is. És úgy tűnik ez a lelki oldal mindennél fontosabb.” 
Az előadás témája tehát minden lényeges tényezőre kiterjed, ami érinti az egészség megmaradását és visszaszerzését. Az előadás 2-2.5 órás lesz szünet nélkül.

Lenkei doktor tiszteletdíjat most sem igényel, a belépő árával a szervezés költségeit állják az érdeklődők. Az egységesen 900 Ft-os jegyeket a Vitál Centrum Bioboltban lehet átvenni. Cím: Eger, Jókai út 10.

----------------------------------------------------
Időpont: 2018. október 29. Hétfő, 17 óra.

Helyszín: EGER, Gárdonyi Géza Színház

Jegyek megvásárolhatóak: Vitál Centrum Biobolt és Vitamin Szaküzlet, EGER, Jókai út 10.

http://www.biobolteger.hu/kapcsolat-biobolt-eger/

Várunk mindenkit szeretettel!

Ha kérdése van, nyugodtan hívjon bennünket!
Mobil: 0670/7755-006
-----------------------------------------------------
"Lenkei Gábor nevéhez fűződik a vitaminkultúra meghonosítása Magyarországon. Cenzúrázott egészség című könyvének megjelenése óta (2003) folyamatosan kiáll a vitaminok létfontossága mellett.

A vitaminok észszerű és megfelelő mennyiségű használatával nem csupán, az egészségügyi problémák gyakorisága csökkenne számottevő mértékben, hanem az ezzel kapcsolatos gazdasági terheink is jelentős mértékben mérséklődnének – állítja Lenkei doktor.

A 2009-ben megalapított Jog az Egészséghez nevű Közhasznú Egyesületén keresztül az egészség egyéb fontos elemeit is népszerűsíti, mint pl. a vízfogyasztás szükségességét, és lerántja a leplet minden olyan hamis elképzelésről - mint például hogy a sófogyasztás káros – amelyekkel az embereket szédítik."

https://www.facebook.com/drlenkeigabor/

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!