2016.02.11.

Az egyik legsokoldalúbban felhasználható növényt, a bambuszt a konyhaművészet is felfedezte magának.
Gazdagítsa ételeit a természetes Nature Cookta Bambuszrost hozzáadásával, hogy a család asztalára mindig rostdús ételek kerülhessenek!
Egyáltalán nem rejt magában tartósítószert és allergéneket. A 100%-ban növényi rostot a bambusz szárából nyerik.
A BAMBUSZROST A KONYHÁBAN
Speciális ételek összetevőjeként olyan feladatokat lát el, amelyek az emberi testet igyekeznek a legjobb formában tartani.
A bambuszrost duzzasztóképessége miatt vizet szív magába, ezért a tészták készítésénél térfogatnövelő hatású; állagukat lággyá, omlóssá varázsolja.
Nem csak lazítja és javítja az aprósütemények és péksütemények textúráját és ízét, hanem az eltarthatósági idejét is meghosszabbítja.
Alkalmazásával az elkészült ételek szeletelése is könnyebbé válik, a pékáruk kérge pedig kifogástalan minőségűvé.
A nap bármely szakaszának étkezésébe illeszthető: legyen szó főzelékek sűrítéséről, vagy kakaós csiga sütéséről.
A bambuszrost használatával kényelmesen kiegészítheti a napi rostszükségletét.
Átlagos tápérték 100 g-ban:
energia: 770 kJ/ 192kcal
zsír: 0 g
ebből telített zsírsavak: 0 g
szénhidrát: 0,1g
ebből cukor: <0,1 g="" br="">rost: 96 g
fehérje: 0 g
só: 0,19 g
A bambuszrost fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Keresse Egerben a Vitál Centrum bioboltban!