Biobolt Eger - hírek, akciók

Iratkozzon fel a Vitál Centrum biobolt hírlevelére, hogy Ön se maradjon le a biobolt legfrissebb híreiről, akcióiról!

» Feliratkozom

Facebook

Aktíven kapszula - 120 db SANCT BERNHARD

Aktíven kapszula - 120 db SANCT BERNHARD
MÁS TERMÉKET KERES? KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJÖN ELÉRHETŐSÉGEINKEN!
Értékelés:

Cikkszám: 4250382201250

Aktíven kapszula - 120 db SANCT BERNHARD

Kiszerelés: 120 db kapszula

VADGESZTENYE MAGOT ÉS HAJDINÁT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA

VADGESZTENYE /Aesculus hippocastanum/

A vadgesztenyemag mintegy 3% eszcint, kvercetin és kempferol glikozidokat tartalmaz.
Az eszcin jótékony hatással van az erekre, különösen a vénákra, éppen ezért gyakran alkalmazzák visszérbántalmak, lábszárfekély és vérkeringési zavarok esetén.

A hajdina jellemző tápanyaga, a többi gabonaféléhez hasonlóan, a szénhidrát, amely 56-77%-ban keményítő, 17-20%-ban élelmi rost, ennek 12-17%-a cellulóz, valamint hemicellulózt és lignint is tartalmaz.

Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a hajdina igen értékes vitaminforrás, mivel a B-vitamincsoport majdnem minden tagját tartalmazza. Tokoferol (E-vitamin), riboflavin (B2-vitamin) és tiamintartalma (B1-vitamin) jelentős. Ezen tápanyagokon kívül kedvező élettani hatással rendelkező biológiai anyagokat is tartalmaz. Ilyenek pl. egyes antioxidáns hatású flavonoidok és a rutin (P-vitamin vagy antipermeabilitási faktor), amely kiváló gyógyszere a kapilláris vérzéseknek és a sugárterápia okozta egészségkárosodásoknak. Magas rutintartalma miatt őseink a hajdinát a magas vérnyomás kezelésére gyógynövényként használták.

Hatóanyagok / 2 kapszula, RDA*%: Vadgesztenye koncentrátum 200 mg, Hajdina 500 mg, Vörös szőlőlevél koncentrátum 100 mg, B1-vitamin 2 mg 182%, Mikotinamid 20 mg 125%, B6-vitamin 2 mg 143%, C-vitamin 150 mg 188%, E-vitamin 15,6 mg 130%.

Ajánlott napi mennyiség: 2 kapszula.

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!