Biobolt Eger - hírek, akciók

Iratkozzon fel a Vitál Centrum biobolt hírlevelére, hogy Ön se maradjon le a biobolt legfrissebb híreiről, akcióiról!

» Feliratkozom

Facebook

Bio Chlorella por - 125g ISWARI

Bio Chlorella por - 125g ISWARI
MÁS TERMÉKET KERES? KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJÖN ELÉRHETŐSÉGEINKEN!
Új
Értékelés:

Cikkszám: 34182-5602353904537

Bio Chlorella por - 125g ISWARI

Kiszerelés: 125 g (0,125kg)

A chlorella nagyon hatékony méregtelenítő moszat. A mérgező anyagokat kitűnően megköti és a testből eltávolítja. Minden szervezetnél több klorofillt tartalmaz, melynek kivételesen jó hatása van az ember egészségére. Összetétele csaknem azonos a hemoglobinnal, a vassal és klorofillal együtt fogyasztott élelmiszerek és készítmények jelentősen növelik vérképző hatásukat. A klorofillnak szintén nagy antiszeptikus és antioxidációs hatása van. A chlorella továbbá CGF nevezetű, egyedi tápanyagkomplexumot is tartalmaz, amely elősegíti az egészséges szövetek képződését és az egészséges mikroflóra szaporodását. A tápanyagok közül beta-karotint, B-vitaminokat (B12 vitamint is), C és K vitaminokat, valamint ásványi anyagokat és esszenciális zsírsavakat is tartalmaz.

- kivételes méregtelenítő,
- az egyedi CGF elősegíti az egészséges szövetek képződését,
- rekord mennyiségű klorofill.

Részletes leírás:

A chlorella egysejtű moszat, amely minden szervezet közül a legtöbb klorofillt tartalmazza. Az összes zöld táplálék közül a legerősebb, nagy hatású méregtelenítő. Sejtfalának köszönhetően kiválóan és nagyon hatékonyan vonzza, rögzíti és kiválasztja a testből a mérgező anyagokat, mint pl. a gyomirtó szereket és nehéz fémeket.

A chlorella CGF (chlorela groweth factor – a chlorella növekedési tényezője) nevezetű, egyedi tápanyagkomplexumot is tartalmaz. Itt nukleonsav származékokból álló nukleotid – peptid komplexumról van szó. Ez az intenzív fotoszintézis folyamán képződik és lehetővé teszi a chlorella nagyon gyors növekedését. A moszat ezen kívül még tápanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat, pl. beta-karotint, B vitaminokat (B12-es vitamint is), C és K vitaminokat, valamint esszenciális zsírsavakat, pl. ALA (alfalinolén), omega-3 zsírsavakat is tartalmaz, melyek főleg a vegetáriánusok számára nélkülözhetetlenek.

Elkészítés: Vízzel, gyümölcs- vagy zöldséglébe, salátához keverjünk el 1-2 kiskanállal. Az első két héten fokozatosan növeljük 1/3 kiskanáltól 1 kiskanálra. A napi adagot ne lépjük túl!

Figyelmeztetés: A chlorella rendszeres fogyasztása várandós és szoptatós nők számára nem ajánlott, mert a mérgező anyagok testnedvekkel, pl. anyatejjel is kiválasztódnak.

Tápérték 100g-ban: Energiatartalom 326kcal (1364KJ), Proteinek 55,00 g, Zsírok 6,70 g, Szacharidok 11,20 g, Rostanyag 0,33 g, Vitamin E 8,58 mg, Vitamin B12 0,05 mg, Nátrium 0,68 g, Kalcium 330 mg, Vas 210 mg, Zink 2,10 mg, Kálium 858 mg.

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!