Biobolt Eger - hírek, akciók

Iratkozzon fel a Vitál Centrum biobolt hírlevelére, hogy Ön se maradjon le a biobolt legfrissebb híreiről, akcióiról!

» Feliratkozom

Facebook

Bio Arany Lenmag őrlemény - 250g ISWARI

Bio Arany Lenmag őrlemény - 250g ISWARI
MÁS TERMÉKET KERES? KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJÖN ELÉRHETŐSÉGEINKEN!
Új
Értékelés:

Cikkszám: 37462-5602353905305

Bio Arany Lenmag őrlemény - 250g ISWARI

Kiszerelés: 250 g (0,25kg)

A lenmag barna vagy arany változatban létezik. Tápértékben közöttük semmilyen lényeges különbség nincs. A fogyasztók többsége azonban mogyorós – vajas mellékíze miatt az arany színűt részesíti előnyben.

A lenmag az omega-3 telítetlen zsírsavak gazdag és kedvelt forrása. A lenmag lignineket (fitoösztrogéneket) tartalmaz, és rostanyagokban is gazdag.

Az Iswaritól származó aranylent őrölten forgalmazzuk. Míg az egész lenmagok csak áthaladnak az emésztőcsatornán, az őrölt lenmag lehetővé teszi az összes tápanyag teljes hasznosítását. Ha otthon a lenmagot csak fogyasztás előtt őröljük meg, tartóssága viszonylag rövid (hűtőszekrényben 3 hét). Ezzel szemben, ha a lenmagot iparilag, hidegen, különleges eljárással őrölik, melynél az olajok nem távoznak, az őrlemény sárgulás nélkül akár 9 hónapot is kibír. Minden esetben javasoljuk hűtőszekrényben tartani, ahol tovább eláll.

Felhasználási mód: Ideális adalék házi kenyérbe, salátákba, joghurtokba, gabonakásákba, süteményekbe, stb.

Tápérték 100g-ban: Energiatartalom 530 cal (2218 KJ), Proteinek 18,30 g, Zsírok 42,20 g, Szacharidok 28,90 g, ebből rostanyag 27,30 g.

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!