Biobolt Eger - hírek, akciók

Iratkozzon fel a Vitál Centrum biobolt hírlevelére, hogy Ön se maradjon le a biobolt legfrissebb híreiről, akcióiról!

» Feliratkozom

Facebook

Bio Active Colon Kenderrost por - 250g ISWARI

Bio Active Colon Kenderrost por - 250g ISWARI
MÁS TERMÉKET KERES? KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJÖN ELÉRHETŐSÉGEINKEN!
Új
Értékelés:

Cikkszám: 34844-5602353905312

Bio Active Colon Kenderrost por - 250g ISWARI

Kiszerelés: 250 g (0,25kg)

Az Active Bio-Colont a kendermagból különleges szívó eljárással nyerjük úgy, hogy a nem oldódó rostanyag tartalma elérje a 60%-ot. Az oldhatatlan rostanyag támogatja a bélmozgást, és ezáltal elősegíti a székletürítést. Ezen kívül főleg azok értékelik, akik, szívesen jóllaknának anélkül, hogy növelnék az energia bevitelüket. A Bio Active-Colon jó minőségű fehérjét és telítetlen zsírsavakat is tartalmaz.

- elősegíti a bélmozgást és a rendszeres székletürítést,

- jóllakat, de nem növeli az energia bevitelt.

Az Active Bio-Colon 60% kenderrostot tartalmaz. A rostanyag nagyon fontos szerepet tölt be táplálkozásunkban. Vegyi szempontból poliszacharidokról van szó, melyeket az emberi enzimek nem képesek építőköveikre lebontani, és ezért a rostanyag felvétele nem növeli az energia bevitelt sem. Ez azonban nem csökkenti az értékét.

A rostanyagokat vízben oldódókra és nem oldódókra csoportosítjuk. Az Active Bio-Colonban 60% vízben oldhatatlan kenderrost van. A vizet ugyan felszívja, de nem oldódik benne. Az emésztő csatorna alsó részében lágyítja és alakítja a székletet, mechanikailag enyhén ingerli a bélfalat, és ezáltal serkenti a bélmozgást. Azonban ahhoz, hogy ezt a feladatát teljesíthesse, elegendő mennyiségű folyadékot – legjobban vizet – kell felvennie. Az olthatatlan rostanyag azáltal is tisztítja a testet, hogy kilúgozza a mérgező, pl. rákkeltő anyagokat.

A rostanyag szintén kiváló mindazok számára, akik szívesen korlátoznák energia bevitelüket, de jelenlegi diétájuk nem biztosítja számukra eléggé a telítettség érzetét. A rostanyag elegendő fogyasztásakor ugyanis hamarabb kialakul a gyomorban a telítettség érzete, és az embernek így nincs szüksége energia dúsabb ételre.

A Bio Active-Colon az ú.n. kenderpogácsa során keletkezik, ami a legtöbb olaj kivonása után visszamaradt őrölt kendermag anyaga. Ennek ellenére 100 g-ban összesen 4,5 g telítetlen zsírsavat és 19,5 g jó minőségű (összes aminosavat) fehérjét tartalmaz.

Elkészítése: Naponta tegyünk 1 evőkanál Bio Active-Colont a gabonakásába, joghurtba vagy keverjük össze vízzel, és fogyasszuk el! Ahhoz, hogy élvezzük kedvező hatását a rendszeres székletürítésre a Bio Active-Colonnal együtt elegendő folyadékot kell fogyasztanunk!

Tápérték 100g-ban: Energiatartalom 149,40 kcal(625,51 KJ), Proteinek 19,50 g, Zsírok 5,00 g, Szacharidok 65,60 g - rostanyag 63,50 g, ebből nem oldódó rostanyag 58,40 g.

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!