Biobolt Eger - hírek, akciók

Iratkozzon fel a Vitál Centrum biobolt hírlevelére, hogy Ön se maradjon le a biobolt legfrissebb híreiről, akcióiról!

» Feliratkozom

Facebook

Basica Vital bázikus granulátum - 200g BASICA

Basica Vital bázikus granulátum - 200g BASICA
MÁS TERMÉKET KERES? KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJÖN ELÉRHETŐSÉGEINKEN!
Értékelés:

Cikkszám: 11778-4018315010009-27

Basica Vital bázikus granulátum - 200g BASICA

Kiszerelés: 200g (0,2kg)

Ásványi anyagok bázikus sóit és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő por.

Jellemzők: hideg vagy meleg ételekbe, italokba keverhető, granulátum, hőálló, íztelen.

A túlsavasodás megterheli szervezetünket. Fáradtnak érzi néha magát, gyengének és kiegyensúlyozatlannak? Ez lehet attól, hogy szervezetét fölösleges savmennyiség terheli.

A lelki megterhelések - mint az idegeskedés és stressz – mellett, problémáink okai a táplálkozásban is rejtőzhetnek. A savképző élelmiszerek (mindenekelőtt a húsok, húskészítmények, a tejtermékek és a pékáruk) túlzott mértékű fogyasztása, míg emellett, a bázikus gyümölcsök és zöldségfélék csekély bevitele testünket savakkal terheli meg. A Basica® energia-kúra bőségesen ellátja Önt ilyen ásványi anyagokkal és nyomelemekkel, ezáltal szabadítva meg szervezetét a fölösleges savmennyiségtől. A táplálkozástudósok hosszabb, (2-3 hónapon át) tartó kúrát ajánlanak, ennyi időre van szükség, amíg a megterhelő savmennyiség semlegesítődik és a sav-bázis egyensúly helyreáll.

A naponta képződő sav lebontásához a szervezetünknek bázikus ásványi anyagokra van szüksége. Ha ezek hiányoznak, az hosszútávon a test túlsavasodásához vezethet. A következmények: a fokozottabb stressz-érzékenység, a fáradtság érzet, és a csökkenő koncentráció képesség.

A Basica® energia-kúra megszabadít a felesleges savtól. A megterhelő sav, (lúgosító) bázisok bevitele révén semlegesíthető, és kiiktatható. A szervezet számára optimális bázisok a szerves kötésű ásványi anyagok, ahogy azok a gyümölcsökben és főzelékfélékben is előfordulnak. Ezeknek a szerves ásványi vegyületeknek a lebontásakor ugyanis, savat kell felhasználnunk.

Összetevők:

laktóz, kalciumcitrát, nátriumcitrát, magnéziumcitrát, káliumcitrát, maltodextrin, cink-citrát, vas-citrát, réz-citrát, króm-klorid, nátrium-molibdát, nátrium-szelenit.

A termék laktózt tartalmaz. Cukorbetegek számára Basica Compact, vagy Basica Direkt ajánlott.

Tápanyagok 1 napi adag (32 g) RDA *%: Ásványi anyagok és nyomelemek: Kalcium 550 mg 69, Magnézium 150 mg 40, Nátrium 375 mg -, Kálium 350 mg 18, Cink 5 mg 50, Vas 5 mg 36, Réz 1000 µg 100, Molibdén 50 µg 100, Króm 40 µg 100, Szelén 30 µg 55.

*RDA: felnőttek számára ajánlott napi bevitel

Adagolás: Reggel és este 16-16 g  (összesen 32 g) Basica®-t bekeverünk a hideg vagy meleg ételbe pl. müzlibe, joghurtba, gyümölcslébe, teába. (Az adagoló tölcsér 16 g-os jelzéséig töltsük)

Figyelmeztetések: A javasolt napi adagot ne lépje túl. A táplálék kiegészítő nem pótolja a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Száraz helyen tárolja

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!