Biobolt Eger - hírek, akciók

Iratkozzon fel a Vitál Centrum biobolt hírlevelére, hogy Ön se maradjon le a biobolt legfrissebb híreiről, akcióiról!

» Feliratkozom

Facebook

Barackmag olaj 100% hidegen sajtolt - 50ml DR. HERZ

Barackmag olaj 100% hidegen sajtolt - 50ml DR. HERZ
MÁS TERMÉKET KERES? KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJÖN ELÉRHETŐSÉGEINKEN!
Értékelés:

Cikkszám: 5999883622902

Barackmag olaj 100% hidegen sajtolt - 50ml DR. HERZ

Kiszerelés: 50 ml

Igen gyors idegnyugtató, lefekvés előtt altatóként is használható, segítheti a pajzsmirigy működését, könnyen felszívódó.

A vitamint tartalmaz, valamint B-17 vitamint, mely köztudottan rákellenes hatású. A kozmetikai ipar kiváló bőrregeneráló hatása miatt szívesen alkalmazza.

A készítmény több mint 50%-ban tartalmaz egyszeresen telítetlen zsírsavat, többszörösen telítetlen zsírsavak közül omega-6 telítetlen zsírsavat.

Összetevők

többszörösen telítetlen zsírsav: omega-6 telítetlen zsírsav, valamint egyszeresen telítetlen zsírsav: olajsav és telített zsírsavak.

A gyártási technológiáról: a magok nagy része héjuktól megtisztítva tiszta magbélként kerülnek feldolgozásra. Ezáltal a kinyert olaj nagy tisztaságú, mellékíz mentes, a magra jellemző ízű és illatú. A hidegsajtolásos eljárás során a magokból 120 atm nyomással, Co-on csigapréssel nyerjük ki az olajat. Így a benne lévő vitaminok sértetlenül maradnak. A présekből kifolyó olaj zárt, rozsdamentes tárolótartályba kerül, és zárt, rozsdamentes rendszerben halad tovább. A zárt redszer biztosítja az esetleges külső szennyeződések kiküszöbölését. A megfelen előválagatott magok és a kipréselt olaj kétszeri mechanikus szűrése biztosítja a kiváló minőséget. A kész olajat fénytől és levegőtől elzártan tároljuk a szükség szerinti kiszerelésig. A gyártási folyamatban nem használnak fel semmiféle vegyszert, adalék- és színezőanyagot, így az általuk gyártott olajok a magban levő természetes formájukat teljes mértékben megőrzik.

Fogyasztási javaslat: naponta 2 ml (1 mokkáskanál). 

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!