Biobolt Eger - hírek, akciók

Iratkozzon fel a Vitál Centrum biobolt hírlevelére, hogy Ön se maradjon le a biobolt legfrissebb híreiről, akcióiról!

» Feliratkozom

Facebook

Útifű maghéj liszt

2016.02.10.

Útifű maghéj liszt

Tudta, hogy az útifű maghéjnak már az őrleményét is beépítheti a mindennapos étkezésébe?

A sokrétűen felhasználható konyhai alapanyag kiváló zselésítő és sűrítő hatással bír. Alkalmazásával tökéletes állagú ételeket készíthet.

A csodaszerként számon tartott növény ma újra aranykorát éli. Különlegessége a vízmegkötő tulajdonsága, képes a tömegének sokszorosát kitevő mennyiségű vizet magába szívni.

A Nature Cookta Útifű maghéj liszt nagyszerűen felhasználható sütemények és tortakrémek készítéséhez. A finomságoknál a zselatin kiváltására is alkalmazhatja.

Mivel növényi eredetű alapanyag, ezért a vegetáriánusoknak is kifejezetten ajánlott a fogyasztása.

Az útifű maghéjból készített liszt -úgy mint a nyersanyag-, kiválóan alkalmas főzelékek, levesek, mártások sűrítéséhez.

Pékáruk készítésénél a tésztákba keverve javíthatunk azok állagának minőségén, megakadályozza bevizesedésüket.

A Nature Cookta Útifű maghéj liszt használatát a nap bármely étkezésébe beépíthetjük.

Nagyszerűen támogatja a diétát magas rosttartalmának köszönhetően, legyen szó reggeliről, főételről vagy desszertről.

Zselésítő képessége miatt a pudingok is hibátlan állagúak és ízűek lesznek.

Keresse a bioboltban!

Fontos, hogy alkalmazása mellett megfelelő mennyiségű vizet is fogyasszunk. A kísérő folyadék grammonként 30 ml.

Az útifű maghéj liszt fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.



vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!