Biobolt Eger - hírek, akciók

Iratkozzon fel a Vitál Centrum biobolt hírlevelére, hogy Ön se maradjon le a biobolt legfrissebb híreiről, akcióiról!

» Feliratkozom

Csokoládés vegan fehérjepor nyírfacukorral és steviával édesítve

2016.04.05.

Csokoládés vegan fehérjepor nyírfacukorral és steviával édesítve

A Vegán protein egy 100%-ban növényi eredetű, rizsből és borsóból készült, kizárólag természetes úton nyert fehérjéket tartalmazó, mesterséges édesítőszerektől mentes, magas fehérjetartalmú italpor.

Teljesen cukor- és mesterséges édesítőszer-mentes, stevia növényi édesítőt, valamint nyírfacukrot tartalmaz.

Nem tartalmaz tejfehérjét, szóját, répacukrot, mesterséges édesítőszert vagy egyéb állati fehérjét sem!

Kiváló aminosav-összetétele miatt csodálatosan alkalmas az izomépítésre. Rendkívül magas a szükséges tápanyagok felszívódási hatékonysága, és generalizáló hatású.

Kiknek ajánlott: a Vegán protein nem csak vegán vagy vegetáriánus sportolóknak ajánlott, hanem mindenkinek, aki híve a természetes és egészséges táplálkozásnak és a húsmentes étrendnek.

Kiválóan kiegészítheted a vegetáriánus táplálkozás esetlegesen fehérjeszegényebb lehetőségeit.

  • Különböző gabona- vagy tejtermék-intoleranciától szenvedő, érzékeny vegetáriánusoknak, akik nem tudják bevinni az ilyen forrásból származó fehérjéket.
  • Azoknak, akik fogyni szeretnének, de el akarják kerülni az izomveszteséget.
  • Sportolóknak, akik az alacsony szénhidráttartalmú fehérje bevitelével szeretnék izomzatuk zsírszázalékát csökkenteni, és elkerülni a mindenféle kemikáliákat tartalmazó, kétes tartalommal rendelkező étrend-kiegészítőket.

Adagolás: 2 púpozott evőkanál Vegan fehérjeport keverjen össze alaposan 400ml vízzel, vagy rizs-, zab-, köles itallal.

Összetevők: borsófehérje, rizsfehérje, nyírfacukor, zsírszegény kakaópor (8%), szőlőmagliszt, stevia, csokoládé aroma, élesztő kivonat.

Rizsfehérje:
Természetes, növényi eredetű összetevő. Az emberiség egyik legősibb eledeléből készül, így kiválóan hasznosul a szervezetben. Előállítása az állati eredetű fehérjékhez képest környezetbarát módon történik, így fogyasztásával nem csak szervezetünket, de a Földet is kíméljük.

Borsófehérje:
A népszerű hüvelyes növény terméséből állítják elő. A rizsfehérjével megfelelő arányban kombinálva kiegyensúlyozott aminosav profil és kellemes ízhatás érhető el vele. Könnyen emészthető, ezáltal a felszívódása és biológiai hasznosulása is kiemelkedő.

A termék gabonaféléket, tojást, szóját, tejszármazékokat, dióféléket, zellert és mustárt felhasználó üzemben készül.

  • ENERGIA: 1 379.0 KJ / 330.0 KCAL
  • Zsír: 2.1 g
  • Amelyből telített zsírsavak: 0.0 g
  • Szénhidrát: 10.9 g
  • Amelyből cukrok: 2.1 g
  • Só: 0.00 g
  • Fehérje: 66.6 g
 

VEGABOND VEGÁN PROTEIN, KAKAÓS, CSOKOLÁDÉ ÍZESÍTÉSSEL- 400 G

 

Keresse a bioboltban!

 

Nem szereti a csokoládét? Kóstolja meg a vaníliásat!

 

 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!