Biobolt Eger - hírek, akciók

Iratkozzon fel a Vitál Centrum biobolt hírlevelére, hogy Ön se maradjon le a biobolt legfrissebb híreiről, akcióiról!

» Feliratkozom

Facebook

3 az 1-ben tiramisu ízű fagyipor csökkentett szénhidráttartalommal - 250g DIA-WELLNESS

3 az 1-ben tiramisu ízű fagyipor csökkentett szénhidráttartalommal - 250g DIA-WELLNESS
MÁS TERMÉKET KERES? KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJÖN ELÉRHETŐSÉGEINKEN!
Új
Értékelés:

Cikkszám: 02441

3 az 1-ben tiramisu ízű fagyipor csökkentett szénhidráttartalommal - 250g DIA-WELLNESS

Kiszerelés: 250 g (0,25kg)

Cukormentes és alacsony szénhidráttartalmú fagylalt készítésére alkalmas por.

3 az 1-ben: felhasználható fagylalt, parfé és shake készítéséhez.

Elkészítéséhez csak tej hozzáadása szükséges!

Összetevők:  

pálmaolaj, édesítőszer: eryhtritol, xylitol, sucralose, sűrítőanyag: módosított kukorica-keményítő, szentjánoskenyérmagliszt, tömegnövelőszer: polidextróz, zsíros- és sovány tejpor, mascarpone por (1%), instant kávé (0,5%), emulgeálószer: zsírsavak poliglicerol észterei, zsírsavak- mono és dligliceridjei, aromák.

Használata fagyihoz: 2 dl hideg tejet egy edénybe öntünk és hozzáadunk 70g fagylaltport. Kézi mixerrel először alacsony, majd magasabb fordulaton keverjük, kb 3 percig, a krémes állag eléréséig. A masszát poharakba töltjük és mélyhűtőben a kívánt állagra fagyasztjuk. 
Fagylaltgépben is elkészíthetjük.

Használata parféhoz: Az előző pontban leírtak alapján elkészítjük a fagylaltmasszát, amit piskótalapok közé töltünk és mélyhűtőben kifagyasztjuk. Fogyasztás előtt 10-15 perccel szobahőmérsékleten felengedjük, utána fogyasztható.

Shake készítés: Összekeverünk 2 dl hideg tejet 60 g shakeporral. Krémes állagúra keverjük, utána fogyasztható. Tehetünk bele 2 db jégkockát, így még hűsítőbb shake-et kapunk.

Átlagos tápérték 100g termékben: energia: 414Kcal / 1738KJ, fehérje: 2,8 g, szénhidrát: 44,3 g, ebből poliol: 25,9g, ebből nem felszívódó: 16,9 g, zsír: 25 g, transzzsírsavat nem tartalmaz, élelmi rost: 0,5 g, na: 0,5 mg.

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!